سلام برای وزن گیری بچه چی خوبه؟

۷ پاسخ

حلیم گوشت و گوشت بندازی تو شیشه خوبه و موز و آواکادو خوبه و بعد غذا یا بین غذا انگور بدی خوبه و ماکارانی

موز خوبه سیب زمینی کبابی خوبه برنج ماکارونی اینا خوبن

فقط سویق به تنهایی وزن نمیده ،سویق بیشتر روی هوش و روی بهتر رشد کردن اندام تاثیرگذار به مرور کمی هم وزن میده،اما اگه از جای معتبر تهیه کنی خیلی هم عالیه درعین حال،بهش فرنی ارد برنج بده همچنان،ماست پرچرب،آب قلم گوسفند تو سوپش،آب پای مرغ توی سوپش،نیم دونه کته کن با خورشت بی ادویه بده بهش بخوره،پوره ی سیب زمینی و تخم بلدرچین،ابگوشت درست کن گوشت و سیبزمینی رو میکس کن کاملا بده بخوره،،،برای اشتهای خوب هم قطره زینک وآهن حتما مرتب بده بهشکه روی اشتهاش خیلی تاثیرگذاره...

سلام مغزیجات،کره،خامه،سیب زمینی آپز ،شیربرنج

خیلی چیزا هست مغزیجات بادوم هندی و فندق و پسته و بادوم و گردوو ...

عصاره قلم،قلوه ،ماهیچه بهش بده عالین

سلام سیب زمینی آبپزروهرروزتوشام بده بخوره،مغزها،برنج کته ایناهم واسه وزن گیری خوبن