۴ پاسخ

ببین آموزش به بچه های کوچیک فقط با بازیه چون اینا نمیشینن یه جا که مابهشون یادبدیم! مثلا درمورد رنگها وقتی داری هرلباسی که میپوشونیش فورابه رنگش اشاره کن بگو بیا پیراهن سبزروبپوشیم یا شلوارآبیه خوبه بپوشیم درمورداسباب بازی هم همینطور مثلا ماشین سفیده چه خوشگله یا تفنگ سیاهه روبیارمن شلیک کنم!!!!
اینجوری ناخودآگاه وبه طور نامحسوس فقط بابازی تمام رنگها رو یاد میگیره!!!!

سلام.پسر من رنگهای اصلی و حروف انگلیسی و برخی کلمه های فارسی واعدادتا30کاملا بلده با اینکه 3 سال و 2 ماه داره.و این فقط به این دلیله که من از همون اول با بازی و و شعر و تکرار فراوان براش میخوندم.و خیلی زیاد وقت میذاشتم.باید صبور باشی و وقت بذاری اگه طول کشید یا لجبازی کرد سرزنش یا بدخلقی نکنی.تشویق فراموش نشه.مثلا رنگهارو با توپهای رنگی کوچک یاد گرفت ....رنگ قرمز و بده.. و راهنماییش میکردم تا توپ قرمز و پیدا کنه.موفق باشی

سلام عزیزم دوقلوهای منم همین طورین .۳ سالو ۲ ماهشونه شعر هیچ ک بلد نیستن تو رنگا یکیاز قلا فقط صورتیو بلده.اعدادم پسو پیش میگن با اینکه شمارش هروز کار میکنم همه چیو با رنگ بهشون میگم بیارن ببرن 😭ولی باز یادشون میره خیلی هم کتاب داستان و پازل کتاب شعر کتر میکنم باهاشون

سلام پسر منم بازیگوشی میکنه ولی باید صبور باشین من برا اموزش رنگ ها آبرنگ میدم دستش با پوست تخم مرغ میگم اینو مثلا قرمز رنگ کن منم آبی رنگ میکنم چند تا که رنگ کردیم میزارم خشک میشه بعدش یه چیزی زیر پوست تخم مرغا پهن میکنم روشم یه نایلون شفاف میکشم یه چکش پلاستیکی میدم دستش میگم حالا صورتی رو بشکن بعدش آبی رو بزن دیگه اینجوری هم بازی میکنیم هم دوبار براش تمرین میشه البته این یکی از بازیامون بود