۶ پاسخ

سلام عزیزم ،پسر منم اول آب به سرش میرختیم جیغ میزد اما من سعی کردم اول بدنشو کامل بشورم در آخر سرشو
شما هم همین کار رو انجام بدید بعد از بدن کمی آب به صورت و بعد با دست کمی به سر نوزادتان بریزید و بعد با لیف سرش رو بشورید و درآخر زیر دوش ببرید زود از زیر دوش بیرون بیاورید چون نفسشون میگیره .

سلام عزیزم،باهاش حرف بزن توضیح بده که آب ترس نداره و اسباب بازی هایی که خیلی دوست داره رو باهاش ببر حموم،کمکم پاهایش رو بزار تو آب و از دست و پاها شروع کن به شستن و در آخر سرش رو بشور باهاش تو آب بازی کن.

تو خونه ببرش حموم ،اون اینقدر کوچیک که بازی و حرف نمیفهمه،بعدم بچه به اون سن که کثیف نمیشه از کمر به پایینش بشور تو دست شور

اب رو کم کم بریز مدام هم باهاش حرف بزن من اگه این کار و نکنم دخترم گریه میکنه سرش رو هم آخر بشور که اگر گریه کرد دیگه آخرش باشه

سلام من تا4ماهگی بچموحموم نبردم همش تواتاق حمومش میدادم شماهم تواتاق ک براش آشناس براش ی قابلمه آب بزار تووان حمومش بده

سلام بچه ها بیشتر از شستن سر ترس دارند و گریه میکنن براش کلاه لبه دار حمام بگیرید