۵ پاسخ

زردی دلایل زیادی داره بچه من چون خودم گروه خونیم او بود بچم آ ناسازگاری خونی پیش میاد وزردی طولانی میشه...بضیام شیرشون زرده وبچه زردمیشه میگن پنج شیش ماهگی خوب میشه...اگرازتغذیه بچه زردی بگیره مادربایدخنکی بخوره ...اگر سردیتون نمیشه کاسنی روخیلی پیشنهادمیدن وهندونه

من خودم شربت خاکشیر میخوردم و هرروزم نصف فنجان عرق کاسنی میخوردم بچم اصن زردی نگرفت

سلام عرق کاسنی زیاد بخورید چیزهای سرد

نه زیاد غذای سرد بخورین که خودتون بچه ضعیف بشین نه زیاد غذای گرم..استرسم نداشته باش

سلام به من گفتن زرد چوبه موزتخم مرغ نخورم
هر روزام خاکشیر بخورم تا زردی نگیری