۳ پاسخ

سلام درمورد جیغ زدن و اینکه حرف گوش نمیکنه اول اینکه دنبال دلیل جیغ زدنش باشین شاید خودتون بعضی وقتا باهاش با جیغ وداد وبلند حرف میزنید و همین باعث میشه لجباز بشه و حرفتون رو گوش نده و اینکه اونا تقریبا تو این سن دوست دارم مستقل بار بیان شما باهاش اروم حرف بزنید ونوازشش کنید وبهش بگین دوسش دارین و براتون مهمه و اینکه اجازه بدین بعضی کارهاشو مثل غذا خوردن خودش انجام بده حتی اگه کثیف کار داشته باشه...
درمورد وابستگی هم میتونم توصیه کنم ک خونه دوست و فامیل و مادر بزرگ زیاد ببرینش و بذارین سرگرم شه و اگه خواستین جایی برین براش توضیح بدین که کار دارین و زود برمیگردین پیشش...

ت 📢📢❣والدین بخوانند

❣اگر بچه‌ای تکلیف نمی‌نویسد، گیر ندهید، خودش می‌داند و معلمش. اگر بچه‌ای از خوابِ نازِ صبح بیدار نمی‌شود، خودش می‌داند و ناظمش. اگر درس نخواند، خودش می‌داند و کارنامه‌اش. به پدر و مادرش مربوط نیست.
❣به پدر و مادرش این مربوط است که با هم در خانه دعوا نکنند، تفریحات خارج از سن و سال بچه ایجاد نکنند، وسط هفته تا دیروقت مهمانی نباشند، بچه‌شان را کتابفروشی و موزه و پارک ببرند، در خانه میوه داشته باشند، با بچه‌شان بازی کنند، شب‌ها موقع شام همه دور سفره‌ی غذا گفتگو کنند، با پوست میوه شکل‌های عجیب و غریب درست کنند، هر از گاهی با معلم‌ِ بچه دیدار کنند، به بچه یاد دهند توی اتاقش گلدان داشته باشد و هر روز از آن مراقبت کند، برایش اسباب‌بازی‌هایی بخرند که دستِ بچه ورزیده شود، خودشان هم يك وقت‌هایی کتاب بخوانند. با بچه شوخی کنند. هی نگویند: «پول نداریم.»، سر بچه منت نگذارند که برایت فلان و بهمان کرده‌ایم، حواسشان باشد دوست‌های خوب دور و بر بچه باشد... همین!
❣(خواهشمندم نسبت به انتشار آن به ویژه بین اولیای محترم دانش آموزان محبت فرمایین )

❣پروفسور و روانپزشک معروف، دکتر طارق علی الحبیب می گوید:
❣➖کودکت خیلی دروغ میگه! زیرا خیلی بهش گیر میدی.
❣➖کودکت اعتماد بنفس نداره!زیرا تشویقش نمی کنی.
❣➖کودکت کم حرفه!زیرا باهاش حرف نمیزنی.
❣➖کودکت دزدی میکنه!زیرا بذل و بخشش رو بهش نمی آموزی.
❣➖کودکت ترسوست! زیرا همیشه طرفداریشو میکنی.
❣➖کودکت به دیگران احترام نمیزاره!زیرا صدات رو واسش پایین نمی آری.
❣➖کودکت همیشه عصبیه!زیرا ازش تعریف نمیکنی.
❣➖کودکت بخیله!زیرا باهاش همکاری نمیکنی.
❣➖کودکت به دیگران پرخاش میکنه!زیرا تو خشن و سختگیری.
❣➖کودکت ضعیفه!زیرا همیشه تهدیدش میکنی.
❣➖کودکت داد و فریاد میکنه! زیرا بهش اهمیت نمیدی.
❣➖کودکت ناراحتت میکنه!زیرا بغلش نمی کنی و نمی بوسیش.
❣➖کودکت ازت فرمان نمی بره! زیرا درخواستات بیش از حده.

❣➖کودکت گوشه گیره!زیرا همیشه مشغولی.(مشغول کارهای خودت)
❣نمود این رفتار ها در بزرگسالی بسیار خطرناک و غیر قابل درمانند

سلام.باید کم کم از خودتون جداش کنین.مثلا واسه اولین بار توی خونه بذارین پیش خاله اش بمونه و بازی کنه ولی خودتون با اینکه تو خونه هستین نزدیکش نشین بعد این زمان رو کم کم افزایش بدین و سپس خودتون از محل دور شین.روز اول واسه نیم ساعت روز بعد یک ساعت و... بلاخره کنار میاد و عادت میکنه