۳ پاسخ

عزیزم برا چی خجالت،تا سوال نپرسی تجربه کسب نمیکنی،بعدم سویق آرد گندم و جو با سبوس سنجد کامل حبوبات و غلات و خیلی چیزا ک هر کدوم برا ی چیزی خوب و ی خاصیت داره سویق ک ما میگیم سویق کودک ک گندم و جو و باسبوس و سنجد کامل هست آرد شده تفت داده شده برا تقویت و رشداستخوان و مغز خیلی خوب کمک ب وزنگیری نوزاد و خودتون میکنه با شیره و سه شیره و آب میشه قاطی کرد توی سوپ و حریره و فرنی میشه ریخت توی پوره

پودر سنجد وچند تا حبوبات باهم مخلوط کرده وباهم اسیاب میکنن خیلی مفیده برای رشد بچه بچه باید از عطاری بگیری

سلام عزیزم سویق مخلوطی از جوانه گندم ..جو و سنجد هس اگه اشتباه نکنم