از هفته چندم پیاده روی رو شروع کنیم ؟؟؟؟

۹ پاسخ

از هفته 37 بارداری پیاده روی رو شروع کن روزی نیم ساعت طوری که بهت فشار نیاد اگر مشکل درد زیر دل وکمر دردو احتمال زایمان زودرس نداری میتونی روزی یه ربع از هفته 34 پیاده روی داشته باشی با احتیاط طوری که اذیت نشی

عزیزم باید از ۸ ماه به بعد شروع کنین

از ۳۵ هفته باید شروع کنی روزی یک ساعت با کتونی لج دار مخصوص پیاده روی که به ستون مهره هات فشار نیاد.

سلام من ۳۴ هفتم میشه رنگ کنم

هر کی یه زمان و گفته

سلام من از ۳۲ هفته شروع کردم ولی یه کم ک راه میرم زیر دلم و کمرم درد میگیره به نظرتون خطر داره ؟؟؟

بهداشت به من گفت از ۳۶هفته به بعدشروع کن

از ۳۴یا۳۵هفته ب بعد

از31هفته شروع کن