خانوما از زایمان ترس دارم برام دعا کنید

۶ پاسخ

من امروز بخیه سرکلاژمو کشیدم مررردمممممممم اینجوری بگم بهت خیلی اذیت شدم دکترم گفت احتمالا این هفته زایمان کنم منم میترسم ولی میبینم هرچقدم سخت باشه میگذره همش چندساعته امروز یه چند ساعتی حالم بدبود ولی خداروشکر الان دیگه خوبم نگران نباش تحمل کن تموم میشه

انشالا ک زایمان راحتی داشته باشی برای ازایمان راحت سوره انشقاق معجزه میکنه سعی کن وقتی دردات شرو شد بری حموم اب گرم تحرک کنی تا هم راحت زایمان کنی هم زود و اینکه تو اتاق زایمان بجای جیغ و داد سعی کن اروم باشی درد زایمان چیز غیر قابل تحملی نیس

عزیزم توکلت به خدا باشه ایشالا زایمان راحتی داشته باشی به این فکر کن نی نیتوبغل میکنی

من 10روز پیش زایمان کردم سخت بود ولی ارزششو داشت خداروشکر.. وقتی بچه رو بغل میگیری همه دردا از بین میره.. نگران نباش

منم خیلی استرس دارم ولی نگران نباش استرس برات خوب نیست زیارت عاشورا روخیلی بخون باآیت الکرسی

ایشالله که زایمان راحتی داشته باشی.توکلت به استاکریم باشه.