۴ پاسخ

سلام اول ببرش دکتر ببین جاییش درد نمیاد دیدی سالمه چیزی بهش نده بزار گشنه ش بشه بخوره اما خیلی سخته ادم گریه بچه شو ببینه ولی بهتر از اینه که شیر خشکی بشه انشاله زود خوب بشه حتما ببرش دکتر شاید جاییش درد میاد نمی تونه بخوره

سلام پسر منم مدتی این طوری بود ولی به زور بهش شیر نده این طوری بیشتر لج می کنه ودیگه نمی خوره.اگه دیدی چند ساعت پشت سر هم نخورد یه مقدار شیر خودت رو با چند حبه قند شیرین کن کیه سینت بزن .چند بار این کار رو تکرار کن حتما می گیره ولی به هیچ وجه سراغ شیر خشک نرو

سلام کولیک یا رفلاکس نداره؟ک انگشت میخوره،ویا لثه داره سفت میکنه جوانه های دندانی فعال شده

شاید میخواد دندون دربیاره عزیزم بزار خوب که گشنه شد سینتو بهش بده اون موقع میخوره عزیزم کوتاه نیا وگرنه خدایی نکرده سینتو پس میزنه