۸ پاسخ

سلام مامان عزیز
بچه ها از1تا3سالگی با جیغ زدن و پرتاب کردن اشیا خواسته هاشون رو میگن
سعی کنید صبورباشید بچه رو دعوا نکنید
باهاش بازی کنید
با بچه ها تو این سن زیاد بازی کنید پارک ببرینش بدارید انرژیش تخلیه بشه

حرف میزنه؟؟؟

سلام عزیزم میشه بگی دستشو دراز میکنه چیزی میخواد یا نه؟

اخه مگه میشه بچه گریه نکنه

عزیزم دیگه بچه اس

ببین وقتی جیغ زد بذار توی اتاق خودش یا یه اتاقی بگو اینجا جیغ هات رو بزن اروم خاستی صبحت کنی بیا پیش من چون من گوشم درد میگیره،بهش بگو فقط مواظب گلوت باش درد نگیره اذیت میشی و به سرفه میافتی، چراغ اتاق رو روشن کن و نترسونش از اتاق خالی و بگو من پشت در منتظرتم جیغ هات رو بزنی بعد بیا حرف بزنیم، بعد که اوم شد بگو حالا چی میخوای

طبیعیه چون نمیتونه منظورش رو برسون جیغ میزنه ،رو دو زانو مقابلش بشین و ازش بپرس که چی میخواد و چی شده و به حرفش گوش کن

سلام عزیزم درددندون اذییتش میکنه صبورباشیدتاچندماه دیگه آروم ترمیشه