کدوم جفت بهتر خلفی یا قدامی

۱۳ پاسخ

دوتاشون خوبن خلفیا بعضیاشون ک تودسنو زده نرمال نسیتن من خودم خلفیم واسم زده طبیعی مشکلیم نیس

ولی هرکی یه چیزی گفتا!😄😄😄

خلفی یعنی جفت عقبه...کلا کلمه اش به معنی عقب و پشت و ...
پس مشکلی نیست و بهتره

ولی قدامی یعنی جفت جلوئه و چون جلوئه یا به عبارتی جفت پایینه خطرناک تره

قدامی یعنی جفت جلو هستش
یعنی اول جفت هستش بعد جنین
اینجوری شنیدن صدای قلبش هم یکم سختتر
ولی در مجموع چیز نگران کننده ای نیست

سلام گلم
خلفی بهتره
با جفت قدامی حرکات بچه دیرتر احساس میشه
احتمالا نیاز به سزارین هم باشه

جفت قدامی بهتره.خلفی ب استراحت بیشتری نیازداره.من خودم قدامیم

عزیزم خلفی بهتره چون جفت پشت جنینه وتکون خوردن جنین زودتر احساس میشه ولی قدامی بخاطر اینکه جفت جلوتراز جنینه ونزدیک به رحمه بعضی وقتا برا زایمان تبیعی سخت تره نیاز به سزارین میشه

سلام جفت یا خلفی هست یا قدامی ، در خلفی ابتدا جنین است و بعد جفت اما در قدامی ، جفت بین جنین و شکم است ، هر دو مشکلی ندارد ، طول سرویکس هم بالای ۳۰ خوبه ،

زایمان با کدوم راحت تره من سرپسرم خلفی بود.اما این قدامی.....نمی‌دونم این چجوریه مشکل من فقط زایمان.جفت قدامی جلو نمیاد جلو دهانه رحم روبگیره..یکم ترسیدم

من شنیدم خلفی بهتره.خودمم خلفی هستم همه چی بچه خوبه خداروشکر.خودمم انرژیم عالیع ونیازبه استراحت نداشتم

چ جالب من تاحالافرق اینارونمیدونسم

قدامی بهتر.ولی درکل مشکلی ندارن هردونرمال هستن خلفی بکم نیاز ب استراحت داره چون جفت پایین

جفت زیاد مهم نیست مهم این است که بچه سالم وصالح به دنیا بی اوری چون همان جفت از بند ناف جدا می کند

سلام ,اونطور ک من شنیدم هرکس جفتش خلفی بوده همش باید استراحت میکرده و خطرناک بود دورانش...
ولی جفت قدامی فقط میگن لگدای بچه رو کمتر و دیر احساس میکنی...همین...
من قدامیم... صدای قلبشم خیلی خوبه هیچ مشکلی ندارم شکرخدا