۷ پاسخ

بله من یه هماتوم جزیی دارم دکتر بم شیاف داد و گفت استراحت کن پله بالا پایین نرو، سکس نداشته باش، چیز سنگین بلند نکن ، کار سنگینم انجام نده. ولی اصلا نترس چیز وحشتناکی نیس

سلام بله من هم داشتم ولی چند هفته بعد برطرف شد. نگران نباشین

خیلی ببخشید بچه ها هماتوم چی هست اصلا من دیروز رفتم سونو گفت کیست دارم شیاف مصرف میکنم ولی دیگه دارویی نداد به نظرتون برطرف میشه این کیست

منم دارم با شياف و استراحت هماتوم برطرف ميشه براي من خيلي كوچيك شد حالا سونو ١٢ هفتگي رو انجام بدم مشخص ميشه چي شده
البته من كيست ندارم

بله من داشتم بزرگ بود ویه کیست داخل تخمدان راستم من تو10هفته خونریزی کردم ازم لخته می اومد تیکه های بزرگ وقتی رفتم گفتن هماتوم جذب شده کیست هم به مرورزمان توبارداری خودش آب میشه قرص آ اس آ مصرف می‌کنید یانه

یا جذب میشه یا دفع منم هردو داشتم دوازده هفته هماتوم رفع شد البته خونریزی نداشتم کوچیکم بود

سلام منم هماتوم داشتم شیافت دکتر میده باید مصرف کنی من مصرف کردم ولی میترسم برطرف نشده باشه اخه بعضی وقتی درد میکنه زیر دلم