۵ پاسخ

دلیلشو خودت باید بهتر بدونی
احتمالا بچه ها مواقع ترس و اضطراب دچار این حالات میشن ببین ازچیزی نمیترسه یا فیلم بدی ندیده
شایدم بعداز خیس کردن خودش بخاطر استرسش ناخن میجوه
دنبال علت و برطرف کردنش باش
اگرم چیزی نیست برای جویدن ناخنش لاک هیدرودرم بخر
برای دستشوییشم بیشتر وقت بزار

حتما چیزی باعث شد ک مضطرب شه و ناخن میخوره...حتی ادرار ناگهانیشم علتش میتونه ترس یا استرس باشه....باید فکر کنی یادت بیاد ک چیزی دید ک این شد...دعوایی....بحثی....فیلمی......

به نظر من دچار استرس شده این کارو انجام میده ،در مودر خوردن ناخون هم ممکنه از استرس یا تیک عصبی باشه یا کسیو دیده اینکارو انجام میده حواسشو پرت کنید یا بگید ناخونت زشت میشه من دخترم اینکارو میکرد بهش میگفتم اگه ناخونتو نخوری برات لاک میزنم تاثیر داشت از سرش افتاد

سلام عزیزم اره دوستان راست میگن دخترت استرس داره فقط ببین از چی میترسه اونو بدون و زیاد بهش وقت بزار و باهاش بازی کن تا احساس تنهایی نکنه

حتما یه چیز یا موضوعی باعث ترس و استرس و اضطرابشه!!!!
حتما حتما به دنبال دلیل و منبعش باش!!!