۴ پاسخ

سلام، نه اجازه بدید خودش نقاشی کنه آخه نقاشی هر کودک از ذهن کودک نقش می بنده. به مرور زمان نقاشی هاش جالب تری می شود.

دختر منم براش یه دایره میکشم چشمو دهنشو اون میکشه یا یه خط میکشه میگه ابره من فقط تشویقش میکنم اصلا ازش ایراد نگیر هرچی هم کشید خیلی ذوق کن ازش تعریف کن نقاشیشو به همه نشون بده بزنش به یخچال تا خوشش بیاد از کارش

سلام عزیزم بزارین هرجور که دوست داره بکشه دنیای بچه ها با دنیای ما بزرگترا فرق داره

خب طبیعیع پسرمنم ۳سالشه همیجور نقاشی میکشه