۹ پاسخ

سلام مال همه بچه ها اینجوریه نگران نباش گلم چرکش خودش تو حموم خیس میخوره در میاد خودشم خشک میشه روال همه بچه اینه

تقریبا مال همه اینجوری میشه دست نزن بهش

سلام گلم. واسه دختر منم اینجوری شد. طبیعیه.نگران نشو. و اصلا بهش دست نزن.خود ب خود خوب میشه عزیزم

سلام بله برا دختر منم بود عفونت کرد دست زدم چرکش ریخت بیرون خون آبه زد بیرون تا خودش خوب شد نگران نباش.

نباید بهش دست بزنی خودش خوب میشه

طبیعیه پسرمنم اینجوری شد

اون واکسن سل هست و اصلا باید اینطوری بشه. دست نزن خودش خوب میشه

سلام عزیزم این زخم شدن و اینکه جاش بمونه طبیعه اگه غیر از این بشه باید واکسن رو دوباره تکرار کنن پس اصلا نگران نباشو به هیچ عنوان دست کاری نکن

گلم.من بچم ورم.کرد سبز شد.بعد از دوماه خود به خود ترکید