۱۰ پاسخ

سلام عزیزم اواخر بارداری خیلی هم مفیده واسه جلوگیری از زردی نوزاد روزی یک استکان میل کن

سلام نه عزیزم من سرپسرم روزی یه لیوان میخوردم سراین بچمم که دختره میخوردم جلوگیری میکنه اززردی گرفتن بچه❤❤

سلام عرق کاسنی خیلی مفید گلم اخرای بارداریت شربت کاسنی وخاکشیر درست کن بخور بچت زردی نمیگیره

اوایل بارداری بشدت مضره

عرق کاسنی فقط ماه اخر

نه ضرر نداره وبرای اینکه بچه زردی نگیره خوب هستش وطبعش هم سرد است

ارره فقط ماه اخر بخوور ـ الان نخور ـ چون باعث زایمان زودرس میشه

سلام نه ضرر نداره علی الخصوص از ماه هفتم به بعد که از زردی جنین جلوگیری میکنه

عزیزم هفته های آخر روزی یه استکان بخور جلوگیری میکنه اززردی نوزاد.

سلام عرقیجات کلا گرم هست و ماه های اول بارداری خیلی بدن حساسه ولی ماه های اخر شما میتونید مصرف کنید