۱ پاسخ

سلام خب نباید کاری کنید که ازتون بترسه بلکه باید حدودی برای رفتاراش تعیین کنید که حتی اگه شما کنارش نباشید هم کار بد رو انجام نده.مثلا وقتی از دخترعمه ش جدا شد و با دختر و همسرت ۳تایی خونه تنها شدید، پیش پدرش از یه کار خوبی که کرد تعریف کنید و تشویقش کنید مثلا براش دست بزنید و در ادامه بگید که اون کار بدی که دختر عمه ت انجام داد اصلا کار خوبی نبود من خیلی ناراحت میشم اگه تو هم این کار رو انجام بدی.
اگه ۱ وقتی اون کار بد رو انجام دادی........ (از ۱ کار مورد علاقه ش محرومش کنید...مثلا دیگه خونه عمه نمیریم یا پارک نمیبرمت و ....)
منم دقیقا پسرعمه دخترم ۱ کارایی انجام میداد که من دوست نداشتم ..این روش خیلی موثر بود