۱۴ پاسخ

ویتان هم اهن داره هم مولتی ویتامینه تمام ویتامینها رو داره.وزن دهیش هم خیلی خوبه.

سلام قطره آهن سان اکتین و مولتی ویتامین هم رسپوویت

مولتی ویتامین اهنش کمه ونیاز بدنش رو تامین نمی کنه من اهن سیدرال می دم عالیع ومولتی ویتامین فور کیدز آپوویتال عکس هر دو رو میزارم

ویتان هم آهن داره هم مولتی

من میم میدم هم آهن داره هم آد

دختر منم هیچ کدوم از قطره بهداشت رو نمیخوره من قطره آهن فروگلوبین میدم .خوبه

سلام،پسر منم اهن بهداشت و اصلا نمیخورد که براش سیدرال گرفتم عالی بود میخورد دندونم سیاه نمیکنه یه چند ماهی هم میشه که بهش فروگلوبین میدم اونم خوبه میخوره
من به توصیه ی پزشک پسرم آهن و مولتی رو جدا میدم چون گفتن بهتره تا ۱سالگی جدا جدا بدید

میم اورنج هم خوبه

عزیزم دخترمنم خیلی بددواس همچیو امتحان کردم
تنها قطره اهنی که خوب میخوره سیدرال عالیه دندونشم سیاه نمیکنه

سلام
دکتر به پسر من قطره میم داده هم مولتی ویتامینه هم اهن داره

از این بهداشت داده ولی نمیخوره دخترم

من اینو میدم فک کنم با طعم پرتغال هست گفتیم خارجی شو بده داد ـ

سلام ویتامین خارجیشو بگیر پسر منم نمیخورد خارجی گرفتم میخوره در مورد شربت اهن یه هفته پیش به بهداشت گفتم گفت تو اب پرتغال طبیعی قاتی کن بده میخوره دندوناشم سیاه نمیشه .

پسر من فروس سولفات با طعم توت فرنگی میخوره