۲ پاسخ

سلام الان تو این سن بچه ها رو همه چیز حس مالکیت دارن یعنی دوس دارن همه چی مال خودشون باشه شما میتونید وسایل دخترتون رو ازش دور نگه دارین چون یه حس کنجکاویم دارن باعث به همه چیز دست بزنن براش توضیح بدین که باید خواهرشو دوست داشته باشه وازش خواهرش بخواین بیشتر باهاش بازی کنه و اگه امکان داره یه وقتایی که یه چیزایی رو میخواد خودش بهش بده و ازش بخواد که خرابشون نکنه وگرنه دیگه نمیذارین باوسایل خواهرش بازی کنه...

الان تو این سن طبیعیه رفتار پسرتون شما حساسیت نشون ندیدن چون بدتر میشه به خواهرش بگین وسایلشو دور از دسترس محمد بذاره خودش کم کم از سرش میفته