۴ پاسخ

سلام مامان عزیز.دختر شما احتمالا سردیش کرده.دور شکمشو بپیچون وگرمی بهش بده نذار سرما به کلیه هاش برسه .تند وتند هم خودت ببرش دستشویی که مثانه اش سریع تخلیه بشه وپر نمونه که باعث بشه بریزه با اینکار هم یاد میگیره خودشو نگه داره.

سلام عزیزم, پسر من وقتی سردیش میشه نعناع و نبات رو میجوشونم تا نبات حل شه وقتی که ی کم خنک شد بهش میدم,, درسته ی کم نعناع تلخ و بومیده ولی کم کم بهش بده,,,خیلی خوب جواب میده

سلام.احتمالا سردیش کرده پسر منم وقتی سریش میکنه اینجوری میشه چایی نبات میدم بهتر میشه.شایدم شیطونی میکنه خودش و زیاد نگه میداره اگه دیر به دیر میره زودتر ببرش

اگه تازه از پوشک گرفتی کهطبیعیه اوایل بچهها چون عادت ندارن از دستشون در میره شما باید تند تند دسشویی ببریش و دگترم بهنظرم ببر خدایی نکرده عفونت نداشته باشه میگی قطره فطره و تکرر برا اون میگم
امکانم داره سردیش کنه توی ماستوشیرش یکم دارچین بریز نمیذاره سردیش بشه از عصر به بعدم بهش زیاد مایعات نده اگرهم دادی حتی از خواب باید بیدارش کنی ببیریش دسشویی