۵ پاسخ

شربت سرما خوردگی بده

به نظرمن شیر خودتوچون میدی شاید ۻرری داشته باشه .چون شیر گاو توش راه شاید نسازه
.چون مهدیار یک بار شیر گاو دادام مریض شد

عزیزم بهش سیتریزین بده قطره بینی هم براش بریز که تو بینیشو شستشو بده آب لیمو شیرین و پرتغال باهم بگیر بهش بده اگه جوشانده هم میخوره جوشانده نعنا و آویشن خیلی خوبه بدون نبات با کمی عسل شیرینش کن شلغم هم عالیه انشالله زودی برای واکسن خوب میشه پسر جان

نه عزیزم بده شربت سرماخوردگی کودکان هم بده بذار زود خوب بشه

سلام نگران نباش تا5 روز دیگه خوب میشه و سعی کن بهش مرکبات زیادبدی واسه تقویت سیستم ایمنی ش