۱۵ پاسخ

سلام عزیزم ..خییلی زوده هنوز شکم بیارین ... الان تازه جنین از لگن اومده تو شکم ...شاید یک کم کوچولو که متوجه نمیشین میاد جلو ... نگران نباشین ..

سلام من ۴ماه هستم شکم دارم اصلا خوشم نمیاد از قیافه تغییر نکردم ولی هرکی شکم می‌بینه میفهمه

نگران نباش ماه های آخر اینقد بزرگ شه که نتونی خم شی😊

منم همینجوری بودم. ولی الان که سومی باردارم. ۱۳هفتمه کامل معلومه🤣🤣🤣🤣

من هفته ی ۲۱ هستم شکمم قشنگ تابلو شده🙈🙈

عزیزززم
منم همینجوری بودم هر روز جلوآینه به خودم نگاه میکردم .😁

من ک هفته ۲۸ بارداریم تازه ی کوچولو معلوم شده شکمم

😋😋😋😋من دالم توام شکمت میزنه جلو سدمعبرمیکنه😊😊 زوده الان گلم من از۱۶هفتع به بعد شکم در اوردم

خیلی زوده عزیزم منکه 5 یا 6ماهم میشه تازه شکم میارم

سلام عزیزم نگران نباش منم چون قبل بارداری اصلا شکم نداشتم الان که بیست هفتم معلومه

عزیزم هنوز اولشه. من وسط ماه چهارم شکم درآوردم. تازه اونم شکم خودم بود فقط یکم گرد تر شده بود. همین

من خجالت میکشم من یکم شکم کردم ولی میرم مطب خانومای دیگ که ماهای اخرشونه میبنم فک میکنم شکم من اینجوری بشه خجالت میکشم

اجی من‌۵ماهم شکم تخت بهاش حرف میزنم میگم‌اخه تو کجایی شکم منی الان کسانی که شکم‌نمیزنن تو ۶ماه یهو شکمشون خیلی بزرگ میشه وبچه درشت در میاد

هنوز خیلی زوده ت ۶ماهگی ۷ماهگی شکم در میاری عجله دری😂

منم هیچی ندارم انگار ن انگار حاملم عوضش ویار منو داغون کرده