۸ پاسخ

سلام,,نگران نباشین اگه چنتا کلمه میگه خود به خود جمله بندی رو یاد میگیره,,,من وقتی پسرمو از پوشک.گرفتم اوایل شبا نمیگرفتم پوشک بی پوشک میخابید چون عادت میکنه به شب ادرای شماهم نبندید درسته اویل جیش میکنه ولی صبور باشین وقتی هروق بیدار شد ببرین دستشویی جیش کنه

هر بچه ای یه زمانی داره برای حرف زدن
بهتره تو خونه بیشتر باهاش وقت بگذرونی و حرف بزنی واینکه براش انواع سی دی های موزیکال و تصویری و بذار تو حرف زدن پسر من خیلی تاثیر داشت
یکی دیگه اینکه با ادمها ارتباط داشتن و زیاد سر و کله زدن خیلی تو حرف زدنش تاثیر داره

ن لازم نیست کمرشو ببیند با روغن زیتون ماساژ بده بزار جاش گرم بمونه بهش کنجد بده اگه شب ادراری هم داشته باشه خوب میشه این این کارا من انجام دادم ج گرفتم

پوشک نکن دیگ آخرشبم جیششوبگیر.شبایی ک سردیجات میخوره نصف شب ببرجیش بگیربذارواسش بشه عادت.بچهاتواین سن حرف نمیزنندکه انتظارزیادی نداشته باشیدبعضی بچهاک مثل بلبل میموننداونااستثناهستند

ن عزیزم حالت دوگانگی و براش بوجود میاری.یا پوشک یا ن
اینکه صبح پوشک نداشته باشه و شب برعکس نمیشه

سلام. ببین واسه شبا عجله نکن. اول روزا رو ازش بگیر. بعد که روزاشو عادت کرد بعد برو سراغ شباش. ببین اگه شب تا صبح پوشکش خشک بود میتونی شبا شو بگیری ولی اگه تو پوشکش خیس بود هنوز واسه ی شب گرفتن زوده. حرف زدنش هم مهمه که چه کلمه هایی میگه. میتونه بگه جیش یا پی پی. کلمه هاشو بلد باشه خوبه. دکتر به من گفت واسه از پوشک گرفتن عجله نکن. تا ۳ سال و ۳ سال و نیم وفت دارن

سلام به نظر من بهتره شبا پوشک نکنی چون اینطوری ممکنه شب ادراری بگیره من دخترم و از پوشک گرفتم شب پوشک نکردن یه شب خودشو خیس کرد جاشو عوض نکردم بدش اومد دیگه شبا خودشو خیس نمی کرد فقط روزها ای اتفاق می افتاد

بهتر اوایل شبا پوشک کنین وگرنه کارتون سخت میشه