۴ پاسخ

سلام عزیزم،اینکه شبا خواب
درست نداره دوعلت میتونه داشته باشه یکی معده اش سنگینه یکی کمبود آهن.به نظر من شبا غذای سبکتربهش بده و درطول روز یه قاشق کوچولو سه شیره رو شربت کن بهش بده.

ببین بعضی بچه ها از۶تا۱۲سالگی بدخواب میشن اما دلیل داره.درجه حرارت خونه.لباس.جایی باشه ک راحت نیست.سروصداو...میتونه قولنجم باشه ک موقع خواب بدنشوبا روغن زیتون ماساژ بدین.سعی کنید روزا زیادنخوابونینش.اون عادت کرده ک صبح زود پاشه بایدعادتشو ترک بدین.شبا خستش کنین

بهش غذادادم مریض شد دیگه غذاخیلی کم بهش ندادم قطره اهنم خیلی کم بهش ندادم

سلام پسر منم همینطوره دیرت ک شیرش میدم قهرمیکنه