۴ پاسخ

منم یبوست دارم مث تو، نگران نباش، اون خون از مقعدت اومده. بخاطر فشار و زوری ک زدی، از منم خون میاد یکم وقتی زور میزنم. خودم میفهمم از مقعدمه، میسوزه. نگران نباش زور زدن ضرر خاصی نداره. ولی گلابی و کیوی و مایعات زیاد بخور

گلم مایعات زیاد مصرف کن بعدشم زور نزن اگه نیومد خوب نیس تو دوران بارداری

سلام عزیزم نگران نباش من هم همین مورد داشتم.به خاطر فشار یبوست از مقعدت خون اومده سعی کن سوپ و مایعات این چند روز زیاد مصرف کن خوب میشی تا ۲ روز دیگه

شاید از واژنت نبوده‌ و از پشتت بوده. خوب چک میکردی. زور زدن در یبوست ضرر خاصی نداره