۴ پاسخ

سلام پسر منم همینطوره به نظرم اقتضای سنش هس فقط باید بهش بیشتراهمیت بدی نه اینکه خیلی ام توجه کنی بهش که لوس بشه به کارای بدش هم فقط بی توجهی کنی رد میکنه این دوران و اما چون بارداری سعی کن نی نی ت که اومد حتما مرکز توجه ت دخترت باشه چون خیلی مشکل شاز میشه بعد

سلام.پسرمنم همینطوره.25اذر3سالش روپرمیکنه.البت منم ی دختر4ماهه دارم ک حسابی بهش حسادت میکنه و اونو میزنه و موهاشومیکشه.طبیعیه فقط بهش محبت کنید و روشنش کنید ک قراره ی نی نی ب جمعتون اضاف بشه.و ی شیرینی چیزی،بزارید رو سینه ی نوزادتون وبگید ک اینو نی نی اورده واسش هرچی میخرید واسش بش بگید اون گرفته

عزیزم طبیعیه بهش بیشترتوجه کنیدبچه هاواردهرسنی که میشن یه رفتاری ازخودشون نشون میدن نگران نباشید

سلام عزیزم دختر منم چند وقتیه اینطوریه. هر کاری داره با تندی انجام میده.بلند حرف میزنه.همش دندوناشو روهم فشار میده.