۲ پاسخ

سلام
درمورد سوال شما که البته مشکل بسیاری از والدین هست باید بدونیم که این مشکل در کودکان برون گرا بیشتر دیده میشود که به خلق و خوی اجتماعی بودن آنها مرتبط میشود
که البته با روش صحیح برخورد که در اولین درجه با ملایمت برخورد کردن و دور از خشونت میباشد این اخلاق کودک به بهترین شکل کنترل میشود وچه بسا باکنترل صحیح این رفتار آینده ی اجتماعی این کودکان را تضمین میکند
و درمرحله ی بعد دوست عزیز علت دیگر این رفتار درکودکان به رفتار والدین با آنها در منزل مربوط میشود
اغلب کودکان در جامعه ی امروزی تک فرزند هستند وتمام وقت این کودکان صرف بازی با اسباب بازی یا تلویزیون..... میباشد که اصلا نیاز روحی کودک تأمین نمیشود حتی بسیاری از والدین معتقدند که بافرزندشان وقت میگذرانند اما مطالعات و تحقیقات نشان از این دارد که کودکانی که مشکل وابستگی به اطرافیان را دارند از نظر توجه و محبت کافی از سوی والدین غنی نیستند
پس بهترین کاری که شما میتوانید برای کودکتان انجام دهید با این موضوع صبورانه برخورد کنید و با دختر کوچولویتان صمیمی تر شوید وقت بیشتری از لحاظ بازی با فرزندتان بگذارید
تا دخترتان کنارشما بیشتر ازهرکسی احساس رضایت کند خواهید دید این رفتار به مرور کمرنگ میشود

دقیقا همین مشکل منم هست و راهی جز کوتاه اومدن ندارم دیگ چون به هیچ راهی مسقیم نبود
البته پسرمن فقط دنبال خانواده خودم و خانواده شوهرم گریه میکنه
با همسایه هااینطوری نیس چون رفت و آمدی ندارم به اون صورت
ولی درکل خیلیییی بده میفهممت