۲ پاسخ

سلام دختر منم اوایل بخاطر به دنیا اومدن پسرم عصبی شده بود سعی کنید بیشتر کنار فرزند بزرگتون باشید ازش بخواهید به شما در امور ساده مربوط به نوزادتون کمک کنه مثلا پوشک اوردن شامپو ریختن روی موهاش بعد از طرف نوزادتون از خواهرش تشکر کنید با فرزند بزرگتون ساعتی بیرون از خونه مثلا رستوران یا شهربازی وقت بگذرانید بگید که چقدر دوستش دارید و براتون مهمه باهاش در خانه بازیهای جمعی انجام بدید و بدونه که نوزادتون خیلی دوستش داره و باید به خواهرش بزرگش احترام بذاره از طرف نوزادتون براش هدیه بخرید و شب میخوابه بالای سرش بذارید تا صبح ببینه و اگه امکان داره به مکان های اجتماعی مثل مهد بفرستیدش تا ساعاتی سرگرم باشه بهش بگید تو خانم شدی و میتونی کارهاتو انجام بدی ولی خواهر یا برادرت خیلی کوچیکه من مجبورم بهش شیر بدم و مراقبش باشم تو هم باید مراقبش باشی چون اون تورو خیلی دوست داره

سلام عزیزم شاید بخاطر اینه که همه توجهات بسمت خواهرش هست و یه حس حسادت درش بوجود اومده بهتره اول از طرف خواهرش یه هدیه بهش بدین یه چیزی که خیلی دوست داره بعد باهاش صحبت کنید مثلا بگید خواهرت خیلی کوچیکه نمیتونه کاراشو انجام بده من باید مراقبش باشم تا مثل تو بزرگ بشه تو هم بعضی اوقات به من کمک کن اینجوری مسئولیت پذیر میشه امیدوارم جواب بگیری.