۴ پاسخ

سلام به نظر من تا یه مدت اصلا بهش امر و نهی نکنید ،و بعد از یه مدت باخواهش ازش بخواین مثلا بگین عزیزم لطفا...
در کل به بچه ها باید کمتر بگیم چیکار کنن چیگار نکنن.

بهش بگین نیلا جون من با شما هستم. یکبار محکم بهش بگید بعد از چند بار امتحان حتما جواب میده

سلام عزیزم تواین سن به خاطر انرژی وآشنایی بیشتربامحیط تمرکز بچه ها کمتره گاهی اونها ازشنیدن صدای شماواسمشون لذت میبرن وخوششون میادوبه نظرماکم توجهیه مامانها باید با توجه به علاقه اون ودرقالب بازی توجه اونو جلب کنند مثلا بیا باهم‌مرتب بازی کنیم من بادخترم انجام میدم گاهی جدی بودن بدون خشونت هم موثره مثلا نیلا جان اگه شما غذاتوتموم نکنی اجازه پازک رفتن نداری دهترمن عادت داره وقتی باهاش حرف نمیزنن یاوقتی سرموگرم کاری میکنم وبه چشماش نگاه نمیکنم بعنی ناراحتم

سلام به نظر منم هرچی به لجبازی بچها دامن بزنید لجباز ترمیشن کمی که بزرگترشن قطعا ارومترمیشن اینجا صبرو‌حوصله مادر رو میطلبه که با ارامش با بچه برخورد کنه تا این دوران هم بگذره