بهترین سن از پوشک گرفتن پسرا چند ماهگیه؟

۳ پاسخ

سلام.بهترین موقع برای از پوشک گرفتن تا دوسال وچهار ماهگی هست .نباید بچه رو به زور بخایین بگیرید

سلام دوست عزیزم خیلیا میگن هربچه ای زمان خاصی داره بعضی بچه ها قبول نمیکنن تا زودتر از پوشک جدا بشن ولی به نظر من از دوسالگی بهترین زمانه تا شروع بشه چون چندماه طول میکشه تا بچه به وضعیت جدیدش عادت کنه

سلام هروقت که خود بچه با شما همکاری کرد بهترین وقت ولی بنظرم دوسالگی بهترین موقع هست و درضمن پسر یا دختر نداره اون بستگی به خود بچه داره