۵ پاسخ

به حالت نشسته بزارش رو پات بعد خیلی اروم یکم دولاش کن نگه دار سه ثانیه بعد برگردون سر جاش به حالت نشسته،چنددفعه اینکارو بکن حتما میزنه،چون منم این مشکلو داشتم ولی در کل بعددوماه به سرعت خودش اروغ میزنه،یکم صبر کن

خودتون یه مدت بعد هر وعده نصف استکان عرق نعنا بخورید راحت تر آروغ میزنه

باروغن زیتون کتف وکمرشو ماساژبده شکمش هم روغن بزن جهت عقربه های ساعت بمال

سلام.شکمش چرب کن وماساژ بده.واز شیرخودت بدوش تو کمرت وماشاژش بده.آروم میشه

یه سطح شیبدار درست کن یا بزارش تو کریرش اون باعث میشه آروغ بزنه ، به پهلو بخوابنیشم خوبه