۳ پاسخ

سلام عزیزم
بچه های بیش فعال کنترل رفتار خودشون رو اصلا ندارن، کارهای خطرناک انجام میدن به طوری که به خودشون و دیگران آسیب میزنن و هنگامی که آسیب میببنن اصلا متوجه درد یا آزاری که به خودشون رسوندن نمیشن چون روی هیچ موضوعی تمرکز ندارن، سطح یادگیری این بچه ها پایین، اضطراب دارن، افسرده ان
دوست عزیز داشتن
یک مورد از موارد بالا دلیل بر بیش فعالی نیست چون بجه های امروزی تو محیط آپارتمان واقعا دست و پاشون بسته اس
گاهی اوقات خانواده ها شیطنتهای زیاد کودکان رو مبنی بر بیش فعالی میزارن که اصلا صحت نداره
به حرف دیگران گوش نکنین چون اطرافیان حوصله ی بچه ی شما رو ندارن به همین دلیل زود قضاوت میکنن
مورد بیش فعالی فقط باید با تست ثابت بشه و درمان داره
برای انجام تست باید به مراکز گفتار درمانی برین تو این مراکز با انجام نرمش و داروهای گیاهی بچه رو درمان میکنن
خواهش می کنم بچه هارو برای این موضوع دکتر نبرین بهشون دارو ندین
بچه ها سرخورده و ساکت میشن ولی خدا میدونه دارو با بدن این بچه ها چیکار میکنه

بیش فعالی خوب نیست عزیزم علائمش هم اینه که معمولا تمرکز ندارن، نمیتونن یجا بشینن و دائما تکون میخورن حتی اگه بشینن هم دست یا پاشون رو مدام حرکت میدن، از چیزای خطرناک نمیترسن ولی بچه هایی که خیلی شیطون هستن لزوما بیش فعال نیستن حتما از طریق آزمایشات مخصوص از بیش فعالی بچه ها مطمئن شین بعد شروع به دادن دارو کنید

سلام منم بچم اینجوریه دست بزن داره حمله میکنه به ادما ناگفته نماند تک فرزنده ن خودم به پدرش حوصله بازی باهاش نداریم واسه همین گفتیم پیش فعاله بردیمش دکتر الان دارو میخوره متاسفانه بنظرم این داروا بدترش کردن فقط خواب آورن عین مسکن میمونن حالا نمیدونم بازم ادامه بدم به دکتریش یا نه؟درعین اینکه اذیت میکنه وسر دعوا داره ولی دوس ندارم دارو بخوره خدایا چکار کنم من گرفتارشدم نمیدونم کار خوبی کردم بردمش یا نه