۲۰ پاسخ

عزیزم تا 12هفته شدیده باید تحمل کنی بعدش خوب میشی

عزیزم من انقد بالا میاوردم فقط میبردنم بیمارستان سرم وصل میکردن.موز و سیرابی عالیه و من آمپول اندسترون میزدم هفته ای یبار و قرصشم هست ولی تاثیر زیادی نداره

قرص دیمیترون بخور خوب میشی

طبیعیه عزیزم.به بعضیا چیز شور میوفته باعث متوقف شدن حالت تهوع میشه ولی در کل طبیعیه

هیچ کاری نمیتونی بکنی باید تحمل کنی فقط عرق نعما برات خوب نیس نخور و ویتامین ب ۶ برات خوبه فکنم بری دکتر زنان برات مینویسه عداهای سرد و تر نخور لبنیات نخور کم حجم و راحت هصم بخور راستی مبارکه

صبح ناشتا از نون خشک یا بیسکوویت های خشک بدون کرم استفاده کن نوشیدنی ناشتا نخور

سلام خانومی مبارکه . سیرابی . پفک . قرص حالت تهوع از دکترت بگیر .

اگر منطورتون برای رفع حالا تهوع, بهترین راه سیرابی چون ویتامین Bداره حالت تهوع رو کم میکنه

بچت چندوقتشه مگه

اونایی که نوشتن سیرابی خوبه آخه قربونتون برم آدم وقتی تهوع شدید و بی اشتهایی شدید ماه های اول بارداری رو داره و غیر از لواشک و کشک چیزی دلش نمی‌کشه مگه می‌تونه سیرابی بخوره؟؟!!!!

هیچ کاری نکن چون هیچ کاری نمیشه کرد تو سه ماهگی برطرف میشه این حالت ها

سیرابی خیلی خوبه

چرا زودی حامله شدی بچت کوچیک

مامان خانم هنوز زوده از حالت تهوع بگی ....
انشاالله قدمش برات خیر باشه.
اول صبح تو رختخواب ک هستی چندتا بسکوویت ساقه طلایی بخور و بعد ی ربع از جا بلند شو و اب ولرم بخور.

عزیزم مبارکه ، منم همینجور بودم 5ماهگی خوب شدم روزی سه تا دمیترون میخوردم هفته ای سه بار امپولشو میزدم و هفته ای دوس بارم سرم ،چون وزنم کم شده بود .سیرابی هم اثر نکرد قرص ویتامین ب6 هم خوردم میگفتن خوبه. بگرد بین میوه ها ببین چی اذیتت نمیکنه من خیارو با نمک میتونستم بخورم نون پنیر گردو چهار مغز و کلم برگ و کاهو .برنجم فقط با ماست .شماهم ببین چی میتونی بخوری وگرنه وزن کم میکنی .چهار مغز خیلی خوبه حتما امتحان کن.

منم ویار بدی داشتم تاجایی که بوی غذاها حالمو بهم میزد بعد انقد اوق میزدم خون بالامیاوردم تاسه ماه درست میشه گلم

منم خیلی حالت تهوع داشتم قرص دمیترون گرفتم روزی دوسه تا عب نداره جوری بود از خواب بیدارمیشدم اول قرص مبخورم وگرنه سر صب فشار رو معدم میومد عق میزدم تااول چهار ک خوب شدم

وی آر داری برو پیش دکتر متخصص بهت قرص میده خیلی خوبه منم اینجوری بودم

مبارک باشه.قرص حالت تهوع از دکترت بگیر.تاچهارماه باید تحمل کنی.اما قرص بهترت میکنه

قرص دمیترون خیلی خوبه یک چهارمش هم تآثیر داره