شربت اهورا ني ني براي رفلاکس هم خوبه؟

۵ پاسخ

نه عزیزم برای رفلکس بهتره هر 8ساعت 3قطره متوکلوپرامید بهش بدی

فکر نمیکنم عزیزم,چون برای درمان نفخ و آروم کردن درد نفخ

رفلاکس چیه اصلا،من اینومیدونم ک برانفخ گرایپ واتر میدم اون هم خوبه شب میخوابه وفقط شب بهش میدم ولی بچه بایدهردوساعت بیدارش کنی وشیربدی بهش والاعقب مونده میشه

سلام شربت اهورانینی ازکی میتویم بدیم ب نوزاد؟

ن گلم من بچم هم کولیک داره هم رفلاکس بردم متخصص گف کولیکش با اهورا نی نی و قطره ی کولیک اید خوب میشه ولی رفلاکس باید به مرور زمان خودش بچه رو رها کنه اکثرن تا 6ماهگی بابچس بعضی مواردم تا 1سالگی ولی درمان نداره الکی هم هی نبر دکتر🤦‍♀️