۴ پاسخ

عزیزم بزارکانال دکترامینی عالیه لینکشو میدم عضوبشید الکی هزینه گزاف کلاس زبان ندیدبا جدیدترین متدهای آموزش غیر مستقیم و کمترین هزینه کودکهای خود را دوزبانه کنید،
توسط کارتون های موسسه زبان مادری فردا زیر نظر دکتر امینی↙

https://t.me/joinchat/Ba-1SkQYf4BKP2nAaHR3lA
آیدی مشاوره↙
@zohrehnavabi
کانال کارتون ↙
@dozabanegi
تماس↙

سلام عزیزم به نظرمن تو سن 6 سالگی برای یادگیری زبان وریاضی ای مت بچه ها بیشتر می تونن برن ویاد بگیرن. علاقه نشون می دن ولی درسن کم بچه متوجه نمیشه درست بازیگوش هست وکنجکاو اونم که سوال می کنه ازت زیرنویس کارتون ها رو به خاطر کنجکاوی بچه هست

اگه علاقه مند هستش میتونید در قالب بازی و سرگرمیهای بین خودتون آموزشهای ساده بدین ولی آموزشهای مستقیم و آموزشگاه تو این سن کودک رو از کودکی کردن میندازه

به نظرمن درسته که پسرگلت علاقه داره ولی بهتره به سن بالاتری برسه.چون نب
اید توسن پایین به ذهن ومغزبچه فشاربیاد