۴ پاسخ

خدا نکنه ان شا الله که چیزی نیس زیادتر شد حتما به دکتر مراجعه کن

عزیزم من یه یک ساعتی از پیش دکترم اومدم خونه اول زنگ زدم گفتم شکمم مثل سنگ سفت شده گفت انقباض خطرناک سریع بیا دکتر معاینه ات کنه، الان قرص و آمپول نوشته پشت گوش ننداز یه وقت زایمان زودرس میگیری،برو معاینه ات کنه،لازم باشه سونو هم میگیره ازت

درد زایمان هی بیشتر میشه
تسکین نداره

منم ۳۰ هفته و ۴ روزمه . انقباض داشتم البته یک هفته بود اینطور بود جدی نگرفتم تا اینکه دیروز اومدم بیمارستان نوار قلب گرفتن و گفتن درد ثبت شده و باید معاینه بشی . معاینه کردن و گفتن ۱ سانت دهانه رحم باز شده و باید بستری بشی . امپول بتامتازون زدن برای تشکیل ریه . الانم بستری ام منتظر نتیجه سونو