۱۱ پاسخ

خوردن میوه ی به هم واسه ویار خوبه امتحانش کن

منم همینجوریم.از سیزده هفته ب بعد یکم بهتر شدم.زنجبیل تو چای بریز یایکم با اب بخور.من الانم دمیترون تاثیر نداره ویارم شدید بود

شنیدم سیرابی معجزه میکنه. اینم شنیدم زنجبیل و با نخ اویزون کن ب گردنت؛وقتی رنگش زرد شد عوضش کن. بعد چای زنجبیل هم خوبه. منم ویار دارم ولی دمیترون جواب میده برام خداروشکر

اگه چیزی هم نمیتونی بخوری بایداز سرم غذای استفاده کنی تا اب بدنت کم نشه

عزیزم منم عین شمابودم سعی کن سیرابی زیاد بخوری زودتر خوب میشی ویارو ازبین میبره

سلام
من هفته ی نهم هستم و تا چند روز پیش هیچی نمی‌خوردم حالم بد بود تهوع شدید داشتم در عرض ۲ هفته ۲ کیلو کم کردم
رفتم دکتر ۱۰ تا سرم تغذیه و شربت اشتها داد گفت اینارو استفاده کنی یواش یواش غذا خور میشی الان پنجشنبه تا حالا که سرم میزنم بهترم غذا دلم نمی‌خواد ۲ تا قاشق میخورم ولی بهتر از قبله که اصلا نمیخوردم
قرص ضد تهوع هم داد و آمپول ضد تهوع که روزی ۱ عدد تو سرم میزنم

عزیزم رب انار برای ویار خوبه

کله پاچه خوبه بخور

سلام عزیزم امپول دمیترونم خوبه ازقرصش بیشترجواب میده
واینکه نون خشک یابیسکوییت یا ترد بخور آب معدتوجمع کنه تهوعت کمترمیشه

امپول دمیترون بزن حتما عاااااااااااااااالیه همون لحظه خوب میشی

سلام بهترین غذابرای ویار شکنبه گوسفند میباشد که در کاهش ویار موثره و قرص نورمازین هم موثره فقط قبل غذا به صورت نصف خورده شود