۶ پاسخ

سلام عزیزم اولا ببرش دکتر بعدشم یا عفونت ادرای داره یا شیر کم خورده یا مابیبی رو دیر عوض کردی چون ادرار بمونه بو میده دیگه در هر صورت برای اطمینان بیشتر ببرش دکتر انشاله که چیزی نیست

سلام عزیزم شایدازملتی ویتامن باشه چون خیلی بوش بده بچه منم اینجوریه اگه بهش ملتی ویتامین بدم ادرارش بومیده انشاالله چیزی بدی نیست

سلام عزیزم آب بدنش کمه آب جوشیده سرد شده بهش بده در طول روز ایشاله خوب میشه

سلام چون بچون ݝذاخور شده ادرارش بومیده جای نگرانی نیس

یکم بهش اب جوشیده بده یعنی مایعات رو بیشتر کن اگه بعد دو روز باز دیدین اینجوریه ببرین دکتر احتمالا بخاطر کم آبیه

سلام ایرادی نداده .پوشکشو تن تن عوض کن خدای ناکرده عفونت نشع ک عفونت زیادی مشکل سازه گلم