۷ پاسخ

سلام مایعات گرم بهش بده امپول چی میدن؟ مگه به بچه هم امپول میزنن؟ غذاهایی که ویتامین سی بالا دارن بهش بده سیستم ایمنیش قوی بشه پرتقال نارنگی کیوی موز بروکلی گوجه

والا حسین منم سرما خورده بهش سرما خوردگی کودکان میدم

سلام.
وقتی سرما خورد به هیچ وجه پرتغال نارنگی نده چون اسیدی هست گلوش تحریک میکنه.حتما عفونت داره که باید انتی بیوتیک بدی.چه آمپول میزنن؟

سلام عزیزم
به بچه ها آمپول نمیزنن که اونم به این کوچولویی
حموم ببرید و گرم نگه داریدش
حموم بردن باعث میشه کله بچه سبک بشه وآبریزشش کم بشه
اگه پرتقال میخوره خوبه بهش بدید
آویشن و پونه دم کنید یه مقدار تو شیشه اش با آب جوش قاطی کنید بخوره

سلام دوست عزیز
برای اون دکتری که هنوز نمی دونه بچه تا 6سالگی نیازی به امپول نداره متاسفم
گناه داره طفل معصوم رو امپول میزنید اونم امپول های الان که معلوم نیست چی هستن
در طب سنتی اومده برای اینکه در زمستان سرماخورده نشین صبح ها سیاه دانه بخورید
به پسر گلتون اب ولرم و عسل ولیموی طبیعی بدین
سیاه دونه با پنیر بدین
اویشن دم کنید بهش بدین
اگه سوپ دوست داره حتما سوپ شلغم بدین

سلام شیاف واسش بزارین زودتبش میادپایین

با سرنگ بهش بده