۶ پاسخ

پیاده روی.نزدیکی.دوش اب گرم بشین پاشو
من شنیدم تاپنج سانت که رحن بازبشه درد رو داری بعدش میزنن ازهرکی پرسیدم راض بوده

من اپیدورال داشتم خیلی راضیم ..بدون اون واقعا طاقت فرسا میشه دردش ..

سلام عزیزم.من موقع زایمانم ۳ سانت باز شده بود.ولی اصلا درد نداشتما رفتم.چون حرکتاش کم شده بود...اپیدورالم خیلی عوارض داره...من از ابن ماکس بی حسی را برام اوردند خ خ خ خوب بود اصلا هیچی نفهمیدم ولی اخراش که درد زیاد میشه دیگه جواب گو نیست...ولی بازم یذره دردام کم شد

عزیزم زایمان بدون درد عوارض سردرد داره

سلام این امپولش میگن خدای نکرده خیلی عوارض داره

سلام شربت گلاب و زعفرون درست کنین غلیظ نباشه
تخم شوید هم روزی یه لیوان اندازه یه قاشق مربا خوری دم کنین
من اینهارو خوردم زایمان راحتی داشتم