۸ پاسخ

ببین گلم خودت باید خونسرد باشی سعی کن تا یه مدت کوتاه که کوکت یاد بگیره خونه ی دوستو آشنا نری چون مجبور میشی پوشکش کنی واین باعث میشه کوچولوی خوشکلت گیج بشه و دوچاره دوگانگی بشه اگر هم کار خرایگبی کرد با آرامش ببرشو تمیزش کن بدون هیچ عصبانیتی تا عید نوروز وقت داری پس سعی خودتو بکنو قوی باش با آرامش و مهر مادریت به کودکت آموزش بده سعی کن تحت هیچ شرایطی پوشکش نکنی خودت نگاه کن ببین روزا کی پی پی داره مثلا صبا داره یا بعداز غذا خوردن وقتی دیدی رفته اتاقش داره شروع میکنه ببرش دستشویی تا کارشو بکنه طی یه هفته پی پیشو زیر نظر بگیر تا ساعتشدستت بیاد بیرون هم رفتین پوشکش نکن ساعت بزنو کناری که دید نداره بگیر بذار جیش کنه موفق باشی گلم

سلام اکثربچه ها وقتی پی پی میکنن به خودشون فشارمیارن واکثرا معلومه که دسشویی داره وتویه ساعت معین مثل صبح یاظهر پی پی میکنن اگه بتونی وقتشو پیداکنی میتونه یادبگیره برای جیش هم اول هریه ربع بعدهرنیم ساعت وبعدهر1ساعت بزاریش روصندلی آموزشی یادمیگیره

سلام و درود برای سن بچه شما عادیه که اینطور باشه چون کودک هنوز تشخیص نمیده که مدفوع و یا ادرار داره و وقتی خیس کرد میفهمه که چکار کرده و بهتون اطلاع میده باهاش مدارا کنید و بهترین موقع گرفتن پوشک از بچه حدود سن دوسال و دو ماه هست البته به بچه اصلا برای اینکه پوشک و ترک کنه فشار نیارید. ارادتمندم

سلام مامان جون نگران نباش تا۳ سالگی وقت داره تاجیشش روبگه فقط مای بیبی روبذارکنارزود زود ببر دستشویی تایادبگیره منم دارم دخترم رواز بیبی میگیرم یه بار میگه جیش دارم ولی ده بارنمیگه خودم زود زود میبرمش ولی پی پیش روبه قول شما بعد کارش میگه.

یکم دیگه صبر کن خیلی زود از پوشک نگیر بزار خودش بفهمه یکم دیگه بزرگتر بشه خوب میشه اگه میخوای بگیری همش باید یادش بیاری ک باید بری توالت

سلام عزبزم اگه دیدی واقعا نمیتونه شاید هنوز زوده براش دو سه هفته دیگه دوباره اقدام کن

سلام.عزیزم فکرکنم یکم زوده. البته بچه ها باهم فرق دارن.خیلیا از چندماهگی بچه هاشونو تو خونه پوشک نمیکنن. اما نمیشه هم به زور چیزی رو یادشون داد.به مرور یاد میگیرم

عزیزم برای از پوشک گرفتن باید بعد از دو سالگی اقدام کرد و در فصل گرم