۵ پاسخ

باهاش صحبت کن و اینکه همش براش شعر بخون با صدای بلندتا یاد بگیره. سعی کن تیکه های آخر شعر رو نگی تا بچه اضافه کنه.داستان بگو

سلام بیشترباهاش حرف بزنید سعی کنید بابچه های هم سن وسالش بیشتربازی کنه

سلام بیشترباهاش حرف بزنین.کتاب براش بخونین. شبکه پویاتماشاکنه

باهاش صحبت کن و تکرار کنه

سلام دخترمن ۱۶روز از پستون بزرگتره.کامل حرف میزنه.خیلی باهاش صحبت کنین.شعر بخونین.قصه بگین.آیدا به ر میگه ل ولی ما کلمه هارو درست تلفظ میکنیم تا اونم یاد بگیره