۴ پاسخ

سلام
خواب شب پسر شما خیلی خوب و مفیده چون هورمون رشد ساعت یازده تا دو در بدن ترشح میشه که آفرین به شما که در این ساعت پسرتون رو میخوابونین و طبیعتا ساعت هشت صبح بچه سیر خواب شده و بیدار میشه
واما درمورد خواب نیمروز بهتره که بچه بخوابه یعنی برای بدنش و راحتی سیستم عصبی خود بچه خیلی مفیده و برای مادر هم خیلی خوبه که بچه در طول روز بخوابه این تایم خودش یه استراحته برای مادر
بهتره یه مدت فضای آروم و بی سروصدا براش مهیا کنین یا خودتون کنارش بخوابین و مقیدش کنین باهاتون بخوابه، بزاریدش رو پاتون براش لالایی بخونین یا از همین اپلیکیشن لالایی ملایم براش انتخاب کنین این راه هارو امتحان کنین یه تایم کوتاه هم بخوابه براش کافیه

سلام ..عزیزم بچه ها پر انرژی هستن ودوست دارن بیشتر انرژیشون رو بابیدار بودن وبازی کردن برنامه کودک دیدن وشیطونی کردن تخلیه کنن بچه وقتی که خواب داشته باشه مطمعن باشید که خودش راحت میخوابه نیازی به زور کردنش نیست بچه شما ۱۰ ساعت میخوابه از ۱۱تا ۸ صبح پس دیگه نیازی نیست که حتما بعدازظهر هم بخوابه زیاد بهش فشار نیارید که حتما باید بخوابی...ما بزرگترها چون بخاطر فعالیتهای روزمره وخسته شدن نیاز به خواب و استراحت داریم واز بی خوابی کلافه میشیم فکر میکنیم بچه ها هم مثل خودمون هستن پس بچه ها کلافه نیستن از بی خوابی ما بزرگترها کلافه هستیم

سلام اگه صبح ا بیشتربخوابونیش شباهم خوابش بهترمیشه من امتحان کردم حل شد

سلام روزا نذار بخوابه البته یه مدت بعدش صبازود بیدارش کن به مدت یه هفته بعدش که عادت کرد صبا زود بیدار بشه ظهریه ساعت بخوابون دوباره شب ساعت 11 یا 12خودش میخوابه