۵ پاسخ

هفته خاصی نیس واسه هرکی یه جوره بعضیام کلا ترک نمیخوره اما خو یه کم ک شکمت شروع کرد به بزرگ شدن شروع کن به زدن کرم یا روغن من شنیدم روغن بادوم تلخ..کرم موستلا.خوبه

من بارداری دوممه.ولی هفته اش مشخص نیست هرچقد شیکمت بزرگتربشه بیشترمیشه.ولی وقتی میخواره اصلا نبایدبخارونی.فقط روغن زیتون باید بمالی

اره عزیزم من ابجیام از کرم ترک فوراور استفاده کردن عالی خودم دارم تبلیغات محصولاتشو میکنم خاستی در خدمتم واقعا تضمینی

از وقتی که شکم شروع کنه به بزرگ شدن کم کم ترکا میانشون
البته مال بعضیا چون پوستشون انعطاف پذیره ترک نمیزنه یا کم میزنه
بنظر من که از همین اولش با روغن زیتون هر شب بدنت مخصوصا شکمت رو ماساژ بده که رطوبت انعطاف لازم به پوستت بیاد

کرم ها رو من نشنیدم چیزی درباره اش
ولی فک کنم خواهرم دکتر ژیلا مصرف میکرد تو بارداری
ترک هم نزد
ولی خب شکمشم کوجیک بود کلا

سلام منک ماه اولمه ولی بدجوری شکم میخاره ترک برداشته