۸ پاسخ

بچه منم همینطوره تا از حموم میارمش بیرون بایه برس نرم موهاشو شونه میکنم میاد پایین

بعد حموم شونش بزن

سلام گلم دختر منم اینجوری بعداز حمامم وقتی کلاه سرش میکنم بازم موهاش مث فنر میپره بالا. امروز میخوان براش کوتاه کنم

بعدازحموم کلاه بزارسرش تاصاف بشه

خخخخ عزیزم طوری نیست که شاید یکبار که کوتاهشون کنی خوب وایسته

موهای دختر منم اینجوری بود .بهم گفتن باید قربونی براش کنیم تا موهاش بخوابه و از خون اون قربونی بزنیم سرش این کارو کردیم تا موهاش خوابید .برای دختر من کل موهاش تو هوا بود انگار بچه رو به برق وصل کردن ولی برای پسرم یه دسته کوچیک اونجوریه

سلام باز کنندا گره موی کودک فیروز بزن نرم میکنه بعدش کلاه بذار خوب میشه ظرف سبز رنگی داره محصولات فیروزه

میگن بچه هایی که اینطورین باید براشون قربونی کنین تا موهاشون درست بشه!البته من راست و دروغشو نمیددنم اینطوری شنیدم