۴ پاسخ

این به خاطر اینه که تو حاملگی استراحت کرده و الان داره میریزه و چه بهتر که میریزن.از دارو خانه قرص زینک و روی بگیرین و استفاده کنین.و به تغذیه تون بیشتر اهمیت بدین

اگع شیر خودتو میدی ب بچت عادیه عزیزم کاری نمیشع کرد تا شش ماه باید تحمل کنی منم از سه ماهگی پسرم شروع شد تا شش ماهگی الان خوب شده خداروشکر کچل نمیشی غصه نخور اینا موهایی هست و تو حاملگی استراحت کردع و نریخته الان همشون داره باهم میریزع

طبیعیه بعد زایمان هم هورمونا بهم میریزه هم کمبودویتامین وآهن بدن داره.قرص آهن و پریناتال مصرف کنید مرتب بعدیک دوره بهترمیشید

سلام عزیزم.چیزی نیس موهای منم داره میرسزه. از متخصص پوست و مو سوال کردم گفت 10 درصد از مو میریزه. باید بریزه که جای این موهای ریخته موی تازه رشد میکنه.میتوی از قرص آهن و زینک استفاده کنید