۱۵ پاسخ

من شاید برم‌امام‌علی.الان ک‌کل ایران قرمزه بخاطر‌کرونا.هربیماری‌هم‌بخش مخصوص ب خودشو داره.تخت کرونایی ک‌نچسبیده ب تخت زایمان.توکل برخدا.هرچی‌تقدیرمون باشه.مامانا استرس نداشته باشید اصلا.

کمالی میگن خوب نیست چون همه پرستار هاش دانشجو هستن هیچ تجربه ای ندارن و میگن دکتر خودش کاری انجام نمیده ممکن خدایی نکرده بچه ای که تو شکمت سالم و سلامت هستش اونجا به کشتن بدی اما میگن البرز خیلی بهتره من خودم خدا بخواد میخوام بدم البرز

کمالی مریم نجمیه

ولی بیمارستان کمالی آشغالترین زایشگاه یه که تو عمرم دیدم

میلادم میگن خوبه

بیمارستان محب یاس دولتی خیلی خوبه
من ۱۸ سال پیش هم اونجا زایمان کردم متخصص زنان و زایمانه هزینش خیلی کمه با بیمه خیلی هم تمیزه

امام علی و البرز خوبن که الان پر ادم کرونایی هست

من مهدیه زیمان کردم ۵ سال پیشه راضی بودم الان میخوام برم اونجا

بیمارستان آرش و مردم خوبن

تو تهران محب كوثر خيلي عاليه ولي فكر كنم نيمه خصوصي باشه

خوب تو تهران بستگی داره که کحای تهران یعنی کدوم منطقه باشی

امام علی کرج خوبه.من زایمان اولم اونجا بوده.

الانم برا دومین زایمانم اونجا میرم.
البته قبلش آمار میگیرم ببینم کرونایی ها رو بازم‌اونجا درمان میکنن😷😷😷

بیمارستان سورنا خوبه هزینه اش هم چهار و پونصد

بیمارستان کمالی هم خوبه دولتیه

هزینه زایمان تو بیمارستان خصوصی نور شهریار با بیمه تامین اجتماعی سزارین ۳۵۰۰طبیعی ۲۵۰۰