۷ پاسخ

️آرام کردن کولیک نوزاد 👇

،پخش موسيقي آرام. مث ضربان قلب وماساژ

بچه تو بالاوپایین تکون بده

بچه را پشت و روی دستت بگیربه آرامی پشتش رابمالید
چیزای نفاخ نخور وغذاهایی که شیرتو بودار میکنه نخور.کلم لوبیا سبز. سیر.پیاز.شلغم.حبوبات اینا دل درده ۲۴ساعته میگیرن بچه ها. شوید نفخ شکمو ازبین میبره عرق نعنای خالص هم نفخ ازبین میبره

حوله گرم روی شکم

خودت عرق رازیانه بخور و چیزای نفاخ هم نخور

سلام پسر منم هم اوایل همین طور بود شکمش نفخ داشت سخت کار میکرد همه ی شربت ها و قطره ها رو امتحان کردم فایده ای نداشت تا این که هر روز بهش اب قند میدادم هر روز به اندازه ی چهار یا پنچ قاشق غذا خوری بهش اب قند بده

عزیزم نگران نباش نوزاد تا ۳ماهگی کولیک داره بعدش خودبخود خوب میشه سعی کن آرومش کنی پشتشو و شکمش ماساژ بده

ایزی کول بیبی رو امتحان کن

اگه گیرت بیاد بهش اهورا نی نی و ایزی کول بده این دوتا عالیع منم تمام اونارو دادم اثر نداشت این دوتا که دادم عالی بود

اطراف نافش رو بصورت دورانی با روغن گرچک ماساژ بدین و روش حوله گرم بذارین . اندکی از روغن گرچک رو روی مقعدش بمالین.