۳ پاسخ

نذار ببرن بچه ها رو
ب شوهرت هم توضیح بده
باهم یه سر شب برید و بیاید
بکو شوهرت بگه من نمیذارم بچه هام تنها بیان جایی بدون من و مادرشون مادرشونم بدون من نمیره بیرون
شب خودمون همه با هم سر میزنیم برید یکم بشینید سریع فرار کنین
کلا سعی کن همه چیو جوری بچرخونی ک از چشم پسرشون ببینن ن شما جون هم تحملش واسشون راحت تره هم شما بده نمیشی

سلام گلم.متاسفانه مشکلاته اختلاف فرهنگی توی بیشتر خانواده هامون وجود داره و شما هیچ وقت نه میتونی بچهخواهر شوهرتو و نه پدرشوهذی که اون همه سن داره رو تغییر بدین.ادمها هر جوری و توی هر محیطی تربیت بشن تیپ شخصیتیه اون محیط رو به خودشون میگیرن.بنظر من به عنوان یک دوست تمام وقت بچه هاتونو پر کنید.کلاسهای کانون تربیتی پیدا کنید توی شهرتون و سعی کنید وقتشونو جوری پر کنید که نخواین خونه باشین و دهن بدهنه هرکی بذارین.بچه ها بزرگ میشن دوستم اما اما اما تمام این غصه ها و نگرانیها تبدیل به چروک میشه و روی صورته قشنگت میافته.راه غصه نخوردن واسه خودتو پیدا کن دوستم.بچه هاتو با سیاست و درایت دور کن.نه خودت و نه شوهرت رو خراب نکن.دل کسی رو هم نشکن.ببرشون کلاسهای متفرقه

سلام اگه نبری هم نمیشه چون اون وفت تو گناه کار میشی وبد میشی سعی کن به شوهرت بگو که من نمیخوام بچه هام زود برن اوننجا اخلاقشون عوض میشه اگه‌رفتن هم اصلا از کنارشون جایی نرو وبه بچه های خواهرشوت بفهمون کارهای،بد میکنن وبه خواهرشوهرت اصلا اجازه نده بچه هاتو ببره چون بچه ها بد عادت میشن