۳ پاسخ

بچه تازه دنیا اومده سرما خوردگی نداره گرم نگه اش دار سرفه و عطسه نشانه سرما خوردگی نیست ضایع هات شکم مادر داره از بدنش خارج میشه کیپ شدن بینی و خس خس سینه ام نشانه خشکی هوای خونه هست بخور سرد بزار

کلا علائم سرماخوردگی تو نوزادان ،آبریزش بینی،قرمزی چشم،سرفه،عطسه هستش اگه این علائم و داره سرما خورده،اگه زیاد سرفه میکنه گلو دردم داره

اتفاقا نشانه سرماخوردگیه دکتر بهم گفت،تو فصول سرد بخور گرم بزار،تو فصول گرم بخور سرد